Zwergenwiese vegán bio szendvicskrém napraforgómagból olívával. Gluténmentes termék.
Kinek ajánljuk szendvicskrémjeinket?
- A természetes ízek kedvelőinek – krémes állagú, friss fűszereket tartalmazó termékek.
- Az egészségtudatos vevőknek.
- A finom és gyors konyha kedvelőinek.
- Allergiásoknak. - A termékek tej, állati tejfehérje, kötőanyag, színezék vagy adalékanyag mentesek. - Nem tartalmaznak glutént, élesztőt, szóját vagy kukorica eredetű összetevőket.
- A környezettudatos vevőknek. - környezet és energia kímélő technológiával készülnek.
A termékek sok B1, B6 vitamint tartalmaznak, rostban és telítetlen zsírsavakban – linolsavak- gazdagok.
Hideg és meleg szószok, dresszingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk.
Összetevők: napraforgómag*27%, víz, sűrített paradicsom* (egyszerű koncentrátum), olíva* 12%, napraforgóolaj*, citromlé* citromlé-koncentrátumból*, agávé szirup*, kősó, szójaszósz*, bors* -* ellenőrzött ökölógiai gazdálkodásból.
Allergén: szója
Kiszerelés: 180 g
Töltött padlizsán bazsalikomos vagy olívás szendvicskrémmel
Hozzávalók:
15 koktél paradicsom
150 gr kecskesajt vagy Rapunzel krémsajt
mentalevél
2 ek balzsamecet
1/4 hagyma
kevés porcukor
1 ek olivaolaj
2 ek bazsalikomos vagy olívás Zwergenwiese szendvicskrém
1 padlizsán
6 ek olivaolaj
só, bors
póréhagyma
bazsalikom
Hosszanti irányban szeleteljük fel a padlizsánt, fűszerezzük s mindkét oldalt 4 percig grillezzük. A hagymát, a balzsamecetet, olívaolajt keverjük el a fűszerekkel és adjuk hozzá a szendvicskrémet. Ezzel az öntettel öntsük le a paradicsomot, adjuk hozzá a mentaleveleket. A padlizsánszeleteket rakjuk tányérra, tegyük rá paradicsomsalátát, a kecskesajtot, póréhagymát.
A fenti étket előételnek, könnyű főételként , grillhez köretként tálalhatjuk.
Tápérték 100 g termékre:
Energia:1109 kJ/269 kcal
zsír:25 g
ebből telített zsírsav:2,7 g
szénhidrát:3,0 g
ebből cukor:1,8 g
rost:2,2 g
fehérje:6,8 g
só:1,4 g.