Szűrés

TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Ezoterikus kiadványok

Az ezotéria olyan spirituális tanítások, filozófiák és gyakorlatok összessége, amelyek célja az emberi lélek és az univerzum rejtett titkainak felfedezése, valamint az élet értelmének, céljának megértése. 

Az ezotéria olyan könyvekben és más forrásokban található, amelyek magyarázzák a különböző tanításokat és gyakorlatokat, és segítenek azokat az életünkbe integrálni. Ezek a könyvek többek között a tarot kártyák értelmezésével, az asztrológiával, a numerológiával, a reinkarnációval, a meditációval, az aura olvasással és az önismereti módszerekkel foglalkoznak.