Szűrés

Ár
2 546 Ft - 3 396 Ft
Gyártó
Szerző
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Titkok nélkül

A folyamatosan bővülő, érdekfeszítő sorozat mind a hagyományos (pl. Ajurvéda, Jóga), mind a modern (pl. Pilates) gyógyítási és egészségmegőrző technikákat bemutatja, beleértve az önismeret fejlesztését elősegítő eljárásokat. Mindegyik témát közérthetően és vizualitásra törekedve ismerteti, hogy az olvasó megértse és saját életében is alkalmazni tudja ezeket a gondolatébresztő módszereket. A sorozat valamennyi darabja egyedülálló módon ötvözi az elméletet és a gyakorlatot, megismertet az egyes témák összes titkával , s megmutatja a legegyszerűbb módját annak, hogy az értékes ismereteket hogyan hasznosítsuk mindennapjainkban.